• Activiteiten

GROTE KOEKENPAN

Grote koekenpan

Een pan van een meter doorsnede, waar u met ongeveer 8 man omheen kunt staan. Het is meer het idee van gourmetten. Het vlees is dunner gesneden, er kunnen ook groente's op. De pan wordt verwarmd door middel van 2 gasringen. Een leuk alternatief voor BBQ. Voor grote groepen is de pan ideaal om 's morgens voor iedereen een ei te bakken.

Huurprijs: € 40,00 per dag (incl. gas)


ONTSPANNING

Momenteel hebben wij een , pingpong tafel, basketbal paal , groot buiten schaakbord, schommel, en 2 reuzensteps voor 5 personen per step!
Wij veranderen elke keer van activiteiten, dus het kan maar zo zijn dat er de volgende keer weer andere dingen zijn bijgekomen. Het enige is dat u zelf batjes en balletjes moet meenemen.

Ontspanning accomodatie

BUITENZWEMBAD EN RECREATIEBAD "IN DE DENNEN"

Prachtig buiten zwembad midden in het bos.Het heeft verwarmd natuurzuiver bronwater (25 gr.). Een speel-en zonneweide en een apart peuterbad. Bovendien vindt u er diverse klim- en speeltoestellen, een 50 m. waterglijbaan, gezellige zitjes met rondom het bad een kantine en een midgetgolfbaan. In de zomermaanden een prima plek om te zijn!! Op loopafstand van Biesterveld!

Meer informatie: www.zwembad-indedennen.nl

Zwembad Vorden

SOLEX RIJDEN, KANO VAREN, HANDBOOGSCHIETEN EN MEER

In samenwerking met Free Wheel te Vorden, kunnen er vele activiteiten op touw gezet worden. Denk hierbij aan solex rijden, kano varen, handboogschieten (ook op locatie), met een tuc tuc rijden en streetsteppen.

Meer informatie: www.free-wheel.nl


WANDELEN EN FIETSEN

Momenteel hebben wij een , pingpong tafel, basketbal paal , groot buiten schaakbord, schommel, en 2 reuzensteps voor 5 personen per step!
Wij veranderen elke keer van activiteiten, dus het kan maar zo zijn dat er de volgende keer weer andere dingen zijn bijgekomen. Het enige is dat u zelf batjes en balletjes moet meenemen.

Brug Vorden

WELLNESS-AVONDEN

Voor kleine en grotere groepen. Dit zijn allemaal erkende mensen die het leuk vinden om u kennis te laten maken met diverse soorten massage's. nagelbehandelingen en gezicht maskers. Zij komen langs bij het Biesterveld.

Meer informatie: www.jannienijkamp.myflpbiz.com


barbeque

BARBECUE

Wilt u een BBQ laten bezorgen? Zeer goede reacties van gasten !!

  • A-Z barbecue & party service
    lles wat je nodig hebt voor een barbecue feestje komen zij bij jou op locatie bezorgen. En de afwas nemen ze weer mee. Kies je voor A-Z Barbecue Service, dan kies je voor kwaliteit. AZ A-Z Barbecue Party ServiceVanaf 5 personen, een complete BBQ naar eigen wens samengesteld. Vele vlees/vis soorten, stokbroden, sauzen, salades, borden, bestek, etc.
    Bestellen: www.barbecue.nl
    Telefoon: 077-467720

  • verschillende soorten vlees, en kunt zelf uw pakket samenstellen. Het wordt gebracht en weer opgehaald.

BOODSCHAPPEN

Wilt u de boodschappen laten bezorgen?
De Albert Heijn in Hengelo (GLD) bezorgt en haalt weer op.
U kunt zelf goede afspraken maken , welke boodschappen u wilt, wanneer ze het kunnen brengen en wanneer ze het weer ophalen. (alles in overleg) wansink.supermarkt@planet.nl


CATERING

Wilt u een catering laten bezorgen? Hier bent u helemaal vrij in. Over het algemeen weet men wel iemand die goed kan cateren, of waar u zelf goede ervaring mee heeft. Maar mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd hierover contact met ons opnemen.Het voordeel van een catering is dat u niet hoeft af te wassen!!( bespreek dit duidelijk met degene die uw catering verzorgd)

****Voor het evt. inhuren van een bandje of DJ of snackwagen lees eerst het stukje wat staat bij feestzaal. wat er wel en niet kan!**** Of vraag het per mail!!


GEZELLIGE MUZIEK VOOR EEN FEEST

Zoekt u gezellige muziek voor uw feest, bekijk het filmpje of neem contact met ze op voor meer informatie: 06-43838592


FALKE ON TOUR

Speciaal voor motorrijders die een geheel verzorgd een paar dagen weg willen. Compleet met eten en mooie toertochten. U overnacht in 't Biesterveld, en de rest van de organisatie is in handen van Falke on Tour.

Zij hebben jarenlange ervaring met de mooiste tochten. Deze zijn te boeken bij Falke on Tour.

Nieuwsgierig? Bekijk gerust hun site www.falkeontour.nl


Klei duiven schieten

KLEIDUIVEN SCHIETEN

Kleiduiven schieten voor jong en oud, dames en heren in zomer en winter. Wij zijn geopend op de woensdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag van 13:00 tot 19:00 uur. Daarna kunt u nog een lekker hapje eten in ons restaurant De Duif.

Graag van tevoren reserveren via 0620 - 44 55 74 of info@schietbaanruurlosebroek.nl.

Voor verdere informatie zie www.schietbaanruurlosebroek.nl.