• Feestzaal

Feestzaal huren

Wilt u een leuk feest geven? Een verjaardag vieren? 50 jaar? Trouwdag?


En ook zelf in de hand kunnen houden hoe u het gaat invullen? En wat de kosten gaan worden? U huurt bij ons de feestzaal , en kunt zelf voor de drank , hapjes, catering zorgen. Uiteraard zijn er ook mogelijkheden om het te laten verzorgen.

Feestzaal huren Achterhoek

Komen uw gasten van ver? Of heeft u zelf geen zin om naar huis te rijden? U kunt blijven slapen! Vraag naar de mogelijkheden , en aan de hand van uw wensen kan ik een prijsopgave maken!

Met grotere groepen worden meestal de gewone tafels er uit gehaald en werkt men meer met sta tafels. Dit geeft een ongedwongen sfeer, waarbij uw gasten niet de hele avond op 1 plek blijven zitten, maar lekker gaan rond lopen. Maar ook dit is zoals u het zelf wilt! (Wij verhuren altijd aan 1 groep tegelijk).

Bent u nieuwsgierig wat er allemaal kan? Maak gerust een afspraak om te komen kijken ,en ik kan al uw vragen beantwoorden en vertellen over de vele mogelijkheden.

Huren Feestzaal Gelderland

Prijzen

All-inn prijzen:
Normale eindschoonmaakkosten, electra, milieuheffing(lediging van 1 x een 500 liter container), voldoende glaswerk enz, gebruik vaatwasser met poeder, filters voor koffie apparaat. Gratis WIFI.

Het enige wat er bij komt is BTW (9%), toeristenbelasting (€ 0,75 p.p.p.n.) en gebruik gas (via een teller, excl 21 %BTW).

Deze prijzen zijn voor de feestzaal voor een dag of een avond. Wilt u gebruik maken van een dag en een avond dan kan ik een prijs voor u maken.

  • All inn prijs tot 30 personen € 325,00
  • All inn prijs tot 50 personen € 365,00
  • All inn prijs tot 70 personen € 385,00
  • All inn prijs tot de 90 personen € 450,00

Boven de 90 personen € 5,00 p.p.

* Mocht u een bandje of DJ hebben bij uw feest dan vragen wij € 25,00 extra.

* Van te voren goed informeren bij een DJ dat men alleen LED lampen gebruikt ook een rookmachine /confetti is niet toegestaan.

* Indien u bv een snackwagen in wilt huren, dat kan als men op gas bakt of een aggregaat meeneemt. Graag goed informeren van te voren om teleurstelling te voorkomen!

Huren van een middag en/of avond In overleg en indien mogelijk kunt u altijd eerder komen om klaar te zetten en evt. te versieren. Ook is er geen eindtijd als u een avond feest geeft. Wat is er fijner dan dat u niet de zaal wordt uitgeveegd maar lekker even kan na borrelen? Buiten is geen muziek toegestaan.