• Omgeving 'T Biesterveld

Omgeving van Vorden, gemeente Bronkhorst

Vorden is prachtig gelegen in het Achterhoekse coulisselandschap. Bekend om de achtkastelenroute, die u lopend, met de fiets kunt verkennen. U kunt bij het VVV informatie vragen over de route van ongeveer 33 km. Lekker fietsen door de bossen.

't Biesterveld bevindt zich aan de rand van het dorp, op loopafstand van het treinstation (750 meter) en op loopafstand van het centrum (950 meter).

Omgeving Vorden

Lochem, Zutphen en Deventer liggen op maximaal 15 kilometer.

In en rond Vorden zijn ook meerdere galeries en beeldentuinen. Verder zijn er ook tal van mogelijkheden voor paardenliefhebbers (waaronder ritten per huifkar van koets) en is er volop vertier voor kinderen. Midden in het bos, waar u ook heen kunt lopen of fietsen, ligt een heel mooi openluchtzwembad, met midgetgolfbaan. Wekelijks vindt er op vrijdagochtend een markt plaats in het centrum van Vorden.

Tour brommers Vorden

ONTSPANNING

Momenteel hebben wij een , pingpong tafel, basketbal paal , groot buiten schaakbord, schommel, en 2 reuzensteps voor 5 personen per step!
Wij veranderen elke keer van activiteiten, dus het kan maar zo zijn dat er de volgende keer weer andere dingen zijn bijgekomen. Het enige is dat u zelf batjes en balletjes moet meenemen.

Ontspanning accomodatie

Voor de golfers is er ook genoeg om hun hart op te halen. Vorden is gesitueerd tussen 2 prachtige 18-holes banen, te weten ‘t Zelle te Hengelo en De Graafschap te Lochem.

De Hanze stad Zutphen ligt hier 10 km vandaan. U kunt met de auto, bus of de trein. Ook het kleinste stadje van Nederland , Bronckhorst, ligt hier in de buurt. Ze hebben daar een museum en een kaasboerderij. Erg leuk om door heen te wandelen of aan de andere kant met het pondje over te gaan. Doetinchem ligt hier 15 km vandaan. Het is een fiets en wandel rijke omgeving. Bij het VVV kunt u vele routes opvragen.

Omgeving Zutphen